copilul extraterestru

O femeie din provincia indiană Gujarat a produs a refuzat să îşi alăpteze copilul din cauza aspectului de “extraterestru” al micuţului. Capul bebeluşului este disproporţionat de mare în comparaţie cu restul corpului, cântărind 2,15 kg, informează mid-day.com. Mama, Sonal Waghela, a leşinat în momentul în care şi-a văzut copilul pentru prima oară. Ulterior, femeia a refuzat să îl privească şi să îl alăpteze. Medicii afirmă că această diformitate este cauzată retenţia apei în creier.
“Capul se umflă ca un balon pentru că apa se acumulează în interiorul creierului, de aceea copilul arată anormal. O astfel de afecţiune se înregistrează o singură dată la o sută de mii de naşteri. Aceşti copii pot fi salvaţi dacă sunt operaţi pe creier, în caz contrar nu supravieţuiesc mai mult de şase luni”, a declarat doctorul Hiren Thumer, care a asistat la naşterea copilului.

1 Response to "copilul extraterestru"

DR. DAWN spunea...

Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
*Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
*Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
*Dacă vrei un inel magic.
*Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
*Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
Si altii,
Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

Trimiteți un comentariu

 
free counters